Werkportfolio

Wanneer de portfoliobeoordeling door een docent is aangezet in een vak (Vakinstellingen > Eigenschappen en functies van het vak) worden de werk- en beoordelingsportfolio's voor alle deelnemers automatisch aangemaakt.

Studenten vinden deze onder de Meer tab in het vak.

Het Werkportfolio

Er zijn vier tabs in het werkportfolio.

1. Elementen: Hier zie je een overzicht van alle elementen in het werkportfolio. Dit overzicht geeft een complete lijst van alle activiteiten in het vak. Deze kunnen worden gekopieerd naar het beoordelingsportfolio om daar te worden bewaard als bewijs van het gedane werk. Bestanden, links en notities kunnen ook handmatig worden toegevoegd aan het werkportfolio.
  2. Taken: Deze pagina toont individuele taken die door de student of de docent kunnen worden gemaakt. Dit maakt een taak aan in de takenlijst van de student op de overzichtspagina. Dit kan de student helpen zijn werk te plannen en te prioriteren.
  3. Logboek: Deze pagina staat je toe een logboek bij te houden. Anderen die toegang hebben tot je werkportfolio kunnen hierbij opmerkingen toevoegen.
  4. De Leerdoelen tab toont alle leerdoelen die zijn gekoppeld aan het vak.

Door op de Element toevoegen knop te klikken - open je de Bronnen pagina en kan je selecteren welke type bron je wil gaan toevoegen.