Project inhoud

Op de Overzichtspagina van een project staat een stream met mededelingen en een lijst met gebeurtenissen. Inhoud kan direct worden toegevoegd in een mededeling of door de Bronnen tab te selecteren en "Toevoegen" te selecteren. Gebruikers hebben de optie om mappen toe te voegen, bestanden, links, notities, discussies en enquêtes.

screenshot groups overview page

Verwijderde content komt in de prullenbak terecht en deze kan je vinden door op de optie Meer in het menu te klikken. Op een verwijderd item terug te zetten, ga naar de prullenbak, vink het item aan en klik op Terugzetten.