Agenda

Wanneer je de agenda opent zie je twee tabs - agenda en planner. In de agenda tab zie je een samengestelde agenda per dag, week of maand. Aan de linkerkant van de pagina zie je alle vakken en projecten waaraan je bent toegevoegd. Elk vak heeft een eigen kleur voor de duidelijkheid. De items in de agenda zijn gekoppeld aan een vak of aan de persoonlijke agenda. Wanneer een docent een agenda-item in een vak toevoegt zal deze automatisch in de agenda van de student komen te staan.

Wanneer een agenda item wordt aangeklikt komt er een meer gedetailleerde beschrijving tevoorschijn en kan het item worden bewerkt. Om een item toe te voegen in de agenda klik je op een plaats in de agenda. Agenda items kunnen worden verplaatst door deze te verslepen in de agenda.

Gebruikers kunnen de agenda laten tonen in hun outlook agenda door op het [...] menu te klikken in de rechter bovenhoek en op Abonneren te klikken. De gegeven link kan vervolgens worden gebruikt om een nieuwe agenda toe te voegen in Outlook. De agenda items worden ook getoond op de overzichtspagina van het betreffende vak.

De planner tab geeft een overzicht van alle plannen in de vakken. Deze worden per week getoond.