Klik op je naam in de menubalk en kies de optie Gegevens wijzigen.

Let op: Dit kan alleen wanneer de systeembeheerder heeft ingesteld dat ouders hun persoonlijke instellingen kunnen wijzigen. Wanneer deze instelling (Beheer >> Profielen >> Persoonlijke instellingen) is uitgezet zal je de "Gegevens wijzigen" knop niet zien. Neem in dat geval contact op met de systeembeheerder van de school.

Wanneer je een docent bent en een kind op school hebt zal je hier de informatie zien die aan beide rollen, docent en ouder, zijn gekoppeld.

Hier zie je de mogelijkheid om een afbeelding toe te voegen.

Zoek je foto op je computer. Pas het formaat aan en vergeet niet om op te slaan!