Notificaties en Berichten

Het bel icoontje toont de notificaties en het spreekwolk icoontje geeft snelle toegang tot het interne berichten systeem.

Klik op "alle berichten" om een popup menu te openen om meer berichtopties te krijgen.

Via Berichten kunnen directe berichten worden ontvangen van individuen en groepen en is vooral erg handig wanneer de mobiele app wordt gebruikt.