Deelnemers toevoegen

Zodra je een community hebt aangemaakt, kun je deelnemers uitnodigen.  Kies de optie 'deelnemers' in het menu van je community.  Kies vervolgens 'gebruikers uitnodigen'.  Hiermee kun je een intern bericht sturen naar gebruikers om ze uit te nodigen voor de community.  Er zijn twee rollen binnen een community:

• Community manager - kan deelnemers toevoegen, instellingen bewerken, groepen aanmaken, content toevoegen en delen en de overzichtspagina beheren.
  • Community-deelnemers - kunnen inhoud toevoegen en delen en deelnemen aan alle community-activiteiten.

Om gebruikers toe te voegen, kies je de optie gebruikers uitnodigen.  Zoek vervolgens naar gebruikers op voor- of achternaam.  Selecteer de gebruiker(s) en stuur een uitnodiging.  Gebruikers moeten de uitnodiging accepteren om deel uit te maken van de community.  Ze krijgen een melding in het bel-icoontje naast hun naam om hen op de uitnodiging te attenderen.