Tabblad Groepen

Groepen bevatten twee secties, communities en dashboards.  Kies de optie 'Alle groepen' om extra groepen te bekijken of een community toe te voegen.

• Dashboards worden door de school of het district gebruikt om informatie te verstrekken.
  • Communities zijn als vakken, maar zijn samenwerkingsruimten voor leden.  In tegenstelling tot vakken zijn opdrachten, toetsen en andere activiteiten niet mogelijk in communities. Gebruikers kunnen bestanden en links delen, discussieborden maken en conferenties plannen.