Enquête

Enquêtes worden gebruikt om informatie te verzamelen over een onderwerp onder een groep respondenten. Enquêtes kunnen worden verstuurd naar gebruikers binnen een vak, maar ook extern. Respondenten kunnen de enquête anoniem invullen.

Wanneer je een enquête aanmaakt kan je de teksteditor gebruiken om media of uitleg toe te voegen. Vervolgens kunnen de vier vraagtypes worden toegevoegd aan de enquête:  ja/nee, meerkeuze, open vraag of matrix.

Enquêtes zijn als toetsen, maar er wordt hier geen juist antwoord aangegeven.

De matrixvraag staat je toe om meerdere rijen en kolommen in te stellen voor het beoordelen van elementen.

Resultaten kunnen in itslearning worden bekeken of worden geëxporteerd naar Excel. itslearning maakt automatisch de statistieken aan zodat de interpretatie van de resultaten makkelijk is.