Logg inn i itslearning

Brukernavn og passord

For å logge inn på itslearning, må du ha et brukernavn og passord som du får fra der du jobber.

Siden itslearning inneholder mye sensitiv informasjon, er det viktig at du ikke deler brukernavn og passord med andre, og at du logger ut av itslearning når du forlater maskinen din.

Innloggingssiden

Innloggingssiden finner du oppe til høyre på https://www.itslearning.com.

Hvis siden vises på et fremmed språk, kan du velge et nytt språk ved å velge land, nederst på siden

Enkel innlogging

Enkel innlogging (Single Sign On - SSO) er en løsning som gjør at du kan bruke samme innloggingsform i flere systemer. Eksempler på dette kan være Feide eller Azure kontoer.  Mange itslearning-nettsteder har løsninger for enkel innlogging. Disse nettstedene kan ha ha sine egne innloggingssider, eller så ligger der alternativer for innlogging på siden.

Hvis ikke du har logget inn på itslearning før, vil siden din kunne se slik ut:

Her skriver du inn navnet på ditt fylke, eller skole, og da kommer du til innloggingssiden din.

En "ren" itslearning innlogging vil se ut som dette:

Du fyller inn brukernavn og passord, og blir logget inn. Merk at din administrator kan ha aktivert to-faktor pålogging.

Du vil da få en sms/melding med et passord som skal legges inn.

Andre løsninger

Innlogging med en lenke til Azure vil se slik ut:

Mens en innlogging med andre løsninger kan se slik ut:

Felles for alle løsningene er at man trykker på login linken, og skriver inn brukernavn og passord.

For ¨logge ut av itslearning, trykker du på siluetten eller bildet oppe i høyre hjørne, og velger "logg av"