Mobil appen

Mobilapp

Itslearning mobilapp er tilgjengelig for Apple iOS og Android-enheter.

Dette er to separate applikasjoner, så noen funksjoner er kanskje ikke identiske.

La oss komme i gang

Når du åpner appen for første gang, vil du bli bedt om å velge skolen din.

Etter at du har valgt skolen/nettstedet ditt, vil du bli bedt om å logge inn. Noen skoler kan bruke en ekstern innlogging.

Når du er logget inn, vil du bli guidet gjennom et introduksjonsprogram og bli bedt om å slå på varsler og koble til kalenderen din (når du navigerer til kalenderen og deretter klikker bort).

Hjem-skjerm

Når mobilappen er satt opp, vil Hjem-skjermen vise dine siste varsler og kunngjøringer.

Media

Øverst til venstre har et hamburgerikon for å åpne Biblioteket, din personlige meny og for å logge ut. (På en iPad, klikk på menyvalget 'Mer'.)

Media

Kurs, Oppgaver, Kalender, Meldinger

Du kan gjøre stort sett alt det du gjør på itslearning på skrivebordet på mobil enheten,

Ikonene menyen øverst på skjermen lar brukere få tilgang til kurs, oppgaver, kalender og meldinger.

Brukere vil se Oppgaver hvis det er minst en oppfølgingsoppgave i minst ett kurs. Hver oppfølgingsoppgave vil ha en teller med antall innsendinger som ikke har blitt sett.

Du kan også enkelt sende og motta meldinger med appen. Husk å 'Slå på varsler' (se bilde over) for å motta varsler på telefonen din.

Klikk på "Course", velg fag og du vil kunne få tilgang til Planer, Ressurser samt status- og oppfølgingsrapporter.

Appen fokuserer på de viktigste funksjonene i itslearning (basert på kundenes respons) som du kan få tilgang til på farten, så den speiler ikke den fulle itslearning plattformopplevelsen (vi anbefaler at du bruker en bærbar/datamaskin eller stasjonær datamaskin).For å logge ut, gå til hamburgerikonet øverst til venstre på Hjem-skjermen din og klikk Logg ut. (iPad-brukere vil finne denne funksjonen under 'Mer'.)