Fagside - hjem

Her ser du oversiktssiden for fagkort, og dette "Hjem" alternativet viser fagene du har som lettleste kort.

Du kan stille inn det ved å gå til Dine innstillinger > Preferanser > Hjem-lenke.

Hvis skolen din har valgt å definere en egendefinert startside, som f.eks skolens kalender eller åpningsside, vil ikke dette endres når du logger inn. Du vil fortsatt lande på fagkortene ved å klikke på 'Hjem'.

Hvert kort lenker direkte til faget, og studentene vil se viktige oppdateringer som nye kunngjøringer og deres oppgaver denne uken. Lærere vil se sine oppfølgingsoppgaver.

Hva kan du gjøre med fagkortene:

Lærere

• Bytte fargen på fagkortene
  • Gi faget ditt et annet navn (kontakt administratoren din for redigeringsrettigheter)
  • Faglærere vises med navn og bilde. For fag med mer enn én lærer, kan du velge hvilken lærer som skal vises ved å redigere kortet. Ellers vil den første læreren på listen (alfabetisk) bli vist.

Alle brukere

• Dra og slipp for å endre rekkefølgen på fagene

• Finn et fag ved å bruke funksjonen 'Finn fag' - enhver bruker kan gjøre dette

• Organiser rekkefølgen på hvordan fagkortene vises.
  • Fjern stjernen fra fag for å skjule fag du ikke lenger aktivt deltar i. Dette vil flytte faget til bunnen av siden. Det vil også fjerne faget fra kalenderen og fag-nedtrekkslisten.

• Bytt enkelt fra Fag til Oppdateringer øverst på siden for å se oppdateringsstrømmen og oppgavelisten for studenter. Oppgavelisten viser de mest umiddelbare oppgavene mens den skjuler oppgaver lenger frem i tid.

Hva viser kortet?

Her ser læreren hvor mange oppgaver som skal følges opp i faget. Dette kan f.eks. være oppgaver som er levert av elevene.
Elevene kan på sin side se f.eks. gjøremål og/eller oppslag i faget.