Varsler og meldingssystemet

TABLE OF CONTENTS

Varsler

Når du logger på itslearning, vil du raskt se om du har en ny melding eller varsling i toppbannermenyen.

Klokkeikonet gir varsler og talebobleikonet gir deg rask tilgang til intern meldingsalternativ.

Når du trykker på dette vil du får en oversikt over varlsene - disse forsvinner så fra klokkesymbolet.

Lærere vil motta varsler i flere tilfeller, inkludert når:

• de mottar en prosjektinvitasjon
  • de blir lagt til i en hierarki
  • påminnelser blir sendt av en mentor eller rektor
  • en ressurs booket via kalenderen er endret

Mens studenter vil bli varslet i disse tilfellene:

• en ny kunngjøring er lagt ut i en favoritt/stjernemerket kurs
  • de mottar en prosjektinvitasjon
  • de får et fraværsmerke eller oppførselsmerknad
  • vurdering eller tilbakemelding er tilgjengelig på en test, oppgave eller oppgave

*Studenter vil ikke motta varsler for ukjente kurs. For å gjøre dette, gå til kurskortets hjemmeside og fjern stjernen fra kurset.

Intern meldingssystem

Det interne meldingssystemet gjør at du kan sende meldinger til kollegaer, elever eller grupper, uten å måtte forlate itslearning. Merk at dette ikke skal benyttes til å sende sensitiv informasjon(!)

Dette er spesielt nyttig når du bruker mobilappen.

Klikk på talebobleikonet og en popup vil åpne.

Klikk på "ny" for å lage en ny melding.
I søkeboksen kan du skrive inn elever, eller fag og legge disse til som meldingsmottakere.  Administrator og rektor funksjonen har mulighet til å sende melding til hele skolen via en egen fane.
Når en har lagt inn mottakere kan en definere om en ønsker å skrive en gruppesamtale - da kommer alle svar på meldingen i en felles chat.
Eller som individuelle meldinger- da går meldingene til hver enkelt elev, og svar på meldingen kommer kun til deg.
Du kan også legge til vedlegg i meldingen du sender.
 Ved å trykke på alternativet "alle meldinger", kommer en til innboksen for all meldingene en har sendt og mottatt.
Innboksen ser da slik ut