itslearning på Android

Oprettet med fokus på lærernes og studerendes daglige behov bringer den officielle itslearning-app itslearning-oplevelsen til den enhed, du vælger:

• Klar og enkel oversigt over bulletins og seneste ændringer fra dine fag
  • Meddelelsesfunktion
  • Adgang til dine foretrukne kurser og alt deres indhold
  • Opgaveliste (inklusive opfølgningsopgaver for lærere)
  • Nem adgang til kalenderen
  • Øjeblikkelig anmeldelse om nye vurderinger og andre vigtige handlinger

Det er let at logge ind: blot søg efter din skole eller dit websted (distrikt, kommune, institution…), og vælg din login-metode.

Indtast dit brugernavn og din adgangskode, så er du klar til at gå! Ingen yderligere trin kræves.

Appen beder om følgende tilladelser:

• Kamera og filer (for at ændre profilbillede eller vedhæfte billeder)
  • Underretninger (for at modtage push-meddelelser)
  • Kalender (for at forbinde itslearningskalender til enhedskalender)

Du har brug for en itslearning-konto for at bruge vores app.

Læs mere og download appen